MOJI SU DRUGOVI...

 

Djordje, Tanja i Vlada - otišli iz zemlje 1993. godine. Djole je stručnjak za kompjutere. Tanja socijalni radnik bez zaposlenja. Vlada je najbolji djak u razredu. Žive na Malti, planiraju Kanadu. Ne planiraju povratak u Jugu. Dragan i Jelena - otišli iz zemlje 1992. Dragan je direktor švajcarske klinike u Gabonu, u srcu džungle. Možda trknu do Ekvatorijalne Gvineje ali ne i do Juge.

Olgica i Vlada - otišli iz zemlje 1992. Olgica završava doktorat i najpopularniji je ginekolog - akušer na Malti. Vlada studira arhitekturu. Nemaju nameru da se vrate u Jugu.

Nada i Jeftihios - Nada odavno otišla na Kipar, Jeftihios je tamo već ziveo. Nada je profesor sociologije na fakultetu, Jeftihios arhitekta. Usvojili su dva naša decaka, ne mogu ceo srpski narod. 
Rut i Albert - Maltezani - moji drugovi. Oni bi baš da vide ovu zemlju. Svaki put kada se dogovorimo da dođu - zarati se, pa odustanu. Ne znam zašto. Bogdan i Caca - otišli iz zemlje 1993. Bogdan je arhitekta, Caca istoričar umetnosti. Žive u Italiji. Nemaju nameru da se vrate u Jugu.

Ana i Gojko - otišli iz zemlje 1984. (predvidivi, nema šta).  Ana je advokat i profesor prava u Kaliforniji, Gojko je uspešan poslovni covek. Žive u Americi, povremeno u Kanadi. Nemaju nameru da se vrate u Jugu.

Jovan i Aleksandra - otišli iz zemlje 1992. Oboje su advokati. Jovan je trenutno direktor švajcarskog EDU Centra, Aleksandra dizajner Web strana. Nemaju nameru da se vrate u Jugu.

bigail, Kajl i Danijel - dvanaestogodišnjaci - drugari Sonje i Maše